[FOR]UM: brezplačna delavnica

Sobota, 7. februar 2015

16.00-17.00 [FOR]UM delavnica PRIHODNOST
SEM, Metelkova 2Tema februarske delavnice treh Muzejev na Metelkovi bo prihodnost! Dobili se bomo na razstavi v Slovenskem etnografskem muzeju (SEM), kjer bomo poiskali in raziskali predmete različnih kultur, ki so bili že ob nastanku povezani s prihodnostjo in s tem, kaj so si ljudje želeli, da bi se zgodilo. Spoznali bomo skrivnostni svet amuletov (SEM in NMS) in izdelali svoje, ki jim bomo vdihnili magijo in želje za prihodnost. Z raketami bomo amulete poslali globoko v vesolje in daleč v prihodnost (+MSUM), kot pošilja sodobni umetnik Dragan Živadinov svoje satelite UMBOLTE.

Brezplačne delavnica je namenjena vsem generacijam; za otroke, mlajše od 4 let, je obvezna prisotnost staršev. Dobimo se v Slovenskem etnografskem muzeju (SEM, Metelkova 2). Svojo prisotnost lahko potrdite na izobrazevanje@mg-lj.si.

Delavnice so del brezplačnega programa [FOR]UM, ki ga vsak prvi vikend v mesecu organiziramo Muzej sodobne umetnosti Metelkova (+MSUM), Narodni muzej Slovenije (NMS) in Slovenski etnografski muzej (SEM).

Naročite se na e-novice MG

Moderna galerija

Windischerjeva ulica 2
1000 Ljubljana
Tel.
MG+: 01 2416 800,
01 2416 834,
+MSUM: 01 2416 825
Fax: 01 2514 120
E-mail: info@mg-lj.si

MG+MSUM
Zgodovina MG
Prenova MG
Otvoritev prenovljene MG
Zaposleni

Podporniki

  • podporniki
(c) Moderna galerija, Ljubljana